Herinrichting Kattensingel Gouda

Herinrichting Kattensingel Gouda

De kade langs de Kattensingel was oud en stond scheef. De gemeente wilde de kade daarom vervangen, en dit ging gepaard met een nieuwe weginrichting. Iv-Infra maakte hiervoor het ontwerp. Omwonenden zijn hier nauw bij betrokken en mochten meedenken over hoe de omgeving eruit moest komen te zien. Dicht op de kade staan oude woningen. Sommigen staan op houten palen, anderen direct op klei of zand. Bij de uitvoeringswerkzaamheden mochten dan ook geen trillingen worden veroorzaakt én moest het grondwater op peil blijven. Als het water een lager peil zou bereiken zouden de houten palen gaan rotten. Al deze risico’s zijn in kaart gebracht en meegenomen in het ontwerp.
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Jacqueline denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via 088 943 3200 of stuur een mail.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv betekent elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Bekijk snel of er in jouw specialisme een uitdaging te vinden is!